Bývalý kapitán Realu Madrid Marcelo oficiálně přichází do nového týmu

Estimated read time 2 min read

Hráči, kteří letos opustili Real Madrid, našli nové týmy a bývalý kapitán Marcelo je posledním oficiálním oznámením, že se připojí k novému týmu. Mnoho fanoušků Cristiana Ronalda nevidělo příchod Marcela, viděli pouze příchod Casemira. Dres Realu Madrid jim přinesl hezké vzpomínky a Marcelo se rozloučil s fází pěti hlavních lig.

V přestupovém období letos v létě nejen Real Madrid zahájil veteránský start, ale také Manchester City. Real Madrid letos opustili tým čtyři hráči, Gareth Bale a Marcelo se rozhodli zůstat daleko od Velké pětky. Isco se rozhodl přestěhovat do Sevilly a Casemiro se přestěhoval do Manchesteru United, aby se stal Ronaldovým spoluhráčem. Přestože je přestupové období vždy plné nabídek pro hráče, Marcelovi trvalo rozhodnutí 63 dní. Marcelo se rozhodl opustit Real Madrid po novém týmu Olympiacos. Pět titulů v Lize mistrů v kariéře je jeho největší síla. Bez ohledu na to, do kterého týmu půjde, je to legendární hráč. Marcelo má navíc dobré vztahy se svými bývalými spoluhráči a nejsou žádné zprávy o sporech se spoluhráči nebo manažerem.

Marcelově budoucnosti bude věnovat pozornost jen malý počet fanoušků, když se přece jen rozhodl držet dál od mainstreamových médií. Jeho schopnosti a plat mohou mít skutečně mnoho týmových možností a dokonce si může vybrat, že bude znovu Ronaldovým spoluhráčem. Je škoda, že pouze Casemiro si vybral dres Manchesteru United, zatímco Marcelo se rozhodl nadále milovat fotbal v jiných ligách. I když se Marcelo rozhodne odejít do důchodu, jeho budoucnost bude mít jiné podoby.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours