Chelsea se v 5. kole Premier League utká se Southamptonem

Estimated read time 2 min read

Chelsea se v pátém kole Premier League utká se Southamptonem. Stav Chelsea v nové sezóně je nahoru a dolů. Po 4 ligových kolech zaznamenali 2 výhry, 1 remízu a 1 prohru. Přestože měli dobrý vstup do sezóny, předtím byli remizováni Tottenhamem a smetli Leeds United 0:3. Největší problém v současnosti mají Blues od zadní linie. Koulibaly se sice přidal, ale obrana je zatím trochu slabá.

Chelsea podle zpráv představila obránce Leicesteru City Fofana, který je v současné době na lékařské prohlídce a čeká na oficiální oznámení a bude posílena obrana. Pokud jde o sestavu, záložník Carragher v posledním kole ligy zčervenal a bude za tuto bitvu suspendován; Kante a Alonso jsou zraněni a nebudou moci nastoupit v této bitvě.

Výkon Southamptonu v nové sezóně je vcelku uspokojivý. Ve 4 kolech ligy dosáhli 1 vítězství, 1 remízy a 2 proher. Stojí za zmínku, že kromě prohry s Tottenhamem a Manchesterem United, dvěma velkými giganty Premier League, kteří čelí střednímu a dolnímu toku Leicester City a Leeds United, může tým získat body a ukázat situaci šikanování měkkých a strach z tvrdého. Je vidět, že tváří v tvář obrům Chelsea v tomto zápase, přestože jsou doma, se obávám, že Saints toho moc neudělají.

V minulých střetnutích obou týmů hrál Southampton proti Chelsea pouze 10krát a dosáhl 1 výhry, 4 remíz a 5 proher a traťový rekord je samozřejmě v nevýhodě. Pokud jde o současnou situaci, Southampton čelil v nové sezóně po sobě jdoucím obrům, spolu se situací šikany slabších a strachu z tvrdého je to pro tým test;

Stav Chelsea v nové sezóně sice postrádá stabilitu, ale Blues mají pevné základy a sílu a zvládnou to v klidu i když hrají dvojzápasy týdně. Soudě podle aktuálních postojů všech stran je hostujícímu týmu stále zjevná podpora. Pro Chelsea není těžké v této bitvě získat všechny 3 body.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours