Schmeichel mladší odchází do Nice

Estimated read time 3 min read

Podle oficiálních zpráv klubu Nice tým podepsal v Premier League dánského reprezentačního brankáře Schmeichela z Leicesteru City, legendární brankář Premier League bude v této sezóně také hrát Ligue 1. Podle zpráv z mnoha médií činí brankářova přestupová částka 1 milion eur plus nějaké pohyblivé bonusy a on a Nice také podepsali smlouvu do roku 2025.

Přestože je mu 35 let, stav Schmeichela ani v nejmenším neklesl a v minulé sezóně byl v Leicesteru City stále nezastavitelnou hlavní silou. Ve všech soutěžích odehrálo Fox City celkem 53 zápasů, z toho 10 zápasů s čistými konty. Od svého příchodu do Leicester City v roce 2011 si Schmeichel udržuje velmi dobrý konkurenční stav. Ať už je to v British Championship nebo v Premier League, jeho výkon je velmi stabilní a je také nejobrannější linií týmu. Nyní, když za tým hrál více než deset let, když odešel, lze o něm bezpochyby říci, že je legendou v historii týmu Fox City.

Byl hlavním brankářem týmu, který vyhrál titul v Premier League v sezóně 2015 – 2016. V této sezóně předal vynikající přepis 15 čistých kont ve 38 ligových zápasech. Také pomohl týmu vyhrát Championship, FA Cup a Community Shield a reprezentoval Leicester City ve 478 zápasech, z nichž 147 bylo čistých kont. Jako člen tréninku mládeže Manchesteru City sice v Manchesteru City nezanechal příliš mnoho stop, ale ve Fox City už má svou legendu.

Jako syn slavného fotbalového brankáře Schmeichela přitahuje Jr. Schmeichel od svého debutu širokou pozornost okolního světa. I když ve své kariéře nedostal šanci hrát za obří tým, úroveň předváděná v Leicesteru City je naprosto světová. Malý Schmeichel také využil své kariéry k interpretaci toho, čemu se říká „žádný pes ve dveřích.“ Starý Schmeichel napsal legendu o Rudých ďáblích v Manchesteru United a jeho syn také nechal své věci ve Fox City.vlastní zázračný příběh.

Popřejme Schmeichelovi hodně štěstí a doufejme, že bude pokračovat v dobrých výkonech v Ligue 1 a bude pokračovat ve své legendární fotbalové kariéře.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours