Penguins nominováni na cenu ESPN Humanitární tým roku 2022

Estimated read time 2 min read

Pittsburgh Penguins jsou jedním ze čtyř týmů ve sportovním humanitárním týmu roku 2022 ESPN, který se uděluje klubům nebo týmům, které demonstrují, jak může týmová práce znamenat velký rozdíl pro komunitu nebo věc.

Penguins, uznávaní za své úsilí o zvýšení rozmanitosti a začlenění do hokeje, byli nominováni spolu s Denver Broncos z NFL, Miami Heat z NBA a Seattle Storm z WNBA. Vítěz bude vyhlášen ve středu (20:00 ET; ABC) na sportovních humanitárních cenách udělovaných ESPN v rámci ESPY 2022.

  1. června 2021 Penguins představili akademii Williho Oliho, pojmenovanou po členu hokejové síně slávy v roce 2018, který se stal prvním v NHL s Boston Bruins 18. ledna 1958 Black man playing ball. Akademie poskytuje možnosti školení, networkingu a mentoringu pro černošské mládežnické hokejisty ve věku 10-17 let. O pět měsíců později se Penguins spojili s městem Pittsburgh, aby 26. listopadu otevřeli Hunt Armory Ice Rink v komunitě Shadyside. Toto je první veřejné hokejové hřiště ve městě za téměř 25 let, které nabízí bezplatný hokej a rozmanité programy pro děti.

Nadace Penguin Foundation pravidelně poskytuje pomoc v celém regionu a nedávno rozdělila granty ve výši 887 060 USD 61 místním organizacím prostřednictvím výtěžku z loterií 50/50 v letech 2021-22. Mezi organizace patří Ronald McDonald House Charities v Pittsburghu a Morgantown, Ryan Shazier Fund for Spinal Rehabilitation a Big Brothers Big Sisters of Greater Pittsburgh.

Je to jen poslední díl od doby, kdy si Penguins vybrali Maria Lemieuxe s jedničkou draftu NHL v roce 1984.

Kapitán Penguins Sidney Crosby zahájil program Little Penguins Learn to Play Hockey v roce 2008. Program, který se rozšířil po celé lize, je úvodním programem pro děti ve věku 5-9 let s bezplatným vybavením pro účastníky. Logan Cooley, kterého si v draftu NHL v roce 2022 vybral jako třetí celkově tým Arizona Coyotes, odehrál svou první sezónu v programu v Pittsburghu v letech 2008-09.

Sám jsem fanouškem Penguin a doufám, že se Penguins mohou vyvíjet lépe a lépe.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours