Man City už žádné další hráče Arsenalu neprodá

Estimated read time 2 min read

Nejvyšší vedení klubu Premier League Manchester City se rozhodlo neprodat Arsenalu žádné hráče. Prodej Zinčenka a Jesuse do Arsenalu loni v létě přímo způsobil, že se Arsenal stal konkurentem Manchesteru City, což klub velmi mrzelo.Koszulka AC Milan 2023

Loni v létě se Jesus a Zinchenko připojili k Arsenalu z Manchesteru City s přestupovou částkou 45 milionů liber, respektive 30 milionů liber, a poté oba hráli důležitou roli v taktice trenéra Gunners Arteta, téměř hladce, To umožnilo Gunners‘ sílu prudce stoupat, několik po sobě jdoucích kol okupoval pořadí Premier League a Arsenal se stal největším soupeřem Manchesteru City, který vyhrál Premier League v této sezóně.

Podle zpráv Manchester City hluboce lituje rozhodnutí přímo posílit sílu svých rivalů. Nejvyšší vedení Manchesteru City se prý rozhodlo, že v budoucnu Arsenalu neprodá žádné hráče z prvního týmu se zkušenostmi z Premier League, a to ani marginální hráče. Arsenal vstoupil na černou listinu Manchesteru City pro prodej hráčů a jakákoli nabídka od Arsenalu bude odmítnuta.koszulka kylian mbappe

Podle statistik dosáhly přestupové příjmy Manchesteru City loni v létě 121,9 milionu eur, což je první místo mezi pěti hlavními evropskými ligami. Cang Huang, Muric a další hráči. Přímo do týmu Premier League však byli prodáni pouze Sterling, Zinchenko a Jesus a Sterling hrál v Chelsea průměrně.

V aktuálním pořadí je Manchester City o 6 bodů za Arsenalem o jeden zápas méně. Příští zápas, s nímž se doma střetnou s Leicesterem City, se hraje 16. dubna v 00:30 pekingského času.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours